Vzpni se prek gore, spusti do špilj, sledi svojim sanjam, da prispeš na cilj!
Iz muzikala Moje pesmi, moje sanje.

Z veseljem sporočam, da bom v letu 2018 ponovno nastopila v muzikalu Moje pesmi, moje sanje v vlogi Marije. To je zame najzahtevnejša vloga do sedaj v kateri neizmerno uživam. Ekipa muzikala mi vedno znova daje krila, odzivi publike pa so neprecenljivi. Vsako predstavo doživimo stoječe ovacije. Res hvala publiki za iskren odziv in energijo, ki jo dobimo s takim poklonom za nadaljna umetniška ustvarjanja. Moje pesmi, moje sanje prihaja v Škofjo Loko (10. 3.), Maribor (24. 3.), Novo mesto (14. 4.) in Portorož (1. 9.). Z vrhunsko ekipo komaj čakamo, da pridemo v vaš kraj! Pojte in sanjajte z nami! <3 🙂

Muzikal Moje pesmi, moje sanje, bolj znan po istoimenskem filmu, je eden najbolj priljubljenih muzikalov vseh časov. Po izjemnem uspehu na Broadwayu, kjer je doživel kar 1443 ponovitev so ga preselili tudi na West End. Tam po 2385 ponovitvah še danes drži rekord najdlje predvajanega ameriškega muzikala v Londonu. Od prve uprizoritve leta 1959 je bil prikazan že v 17 500 različnih produkcijah širom sveta, letno pa si ga ogleda več kot 600.000 ljudi.

Z nesmrtno glasbo izpod peresa Richarda Rodgersa in resnično zgodbo družine von Trapp, ki jo je v scenarij oblikoval Oscar Hammerstein II., muzikal Moje pesmi, moje sanje nagovarja najgloblja čustva ljubezni do glasbe, družine in domovine. Sedem otrok, ki po smrti svoje mame ne sprejmejo nobene varuške, njihov oče, zaveden avstrijec stotnik von Trapp obravnava kot mornarje na svoji bojni ladji, ki ji je poveljeval v 1. svetovni vojni. Tik preden se iz obupa poroči z dunajsko baronico Elso Schraeder v njihova življenja vstopi nova varuška, postulantka Maria, ki v hišo vrne glasbo in veselje.

Zadnji prispevki
Kontakt

Imaš kakšna vprašanja?

Ni berljivo? Spremeni besedilo. captcha txt